17.4.11

Rezepte

Türk- Alaman hörncheni    ;)

Malzemeler :
250g Margarin
1 su bardagi yogurt
1 cay bardagi sivi yagi
1 yumurtanin beyazi ( sarisi üsdüne sürülecek)
1 pak. Kabartmatozu
2 tatli kasigi tuz
5 su bardagi un

tüm Malzemeleri kulak memesi kivamina gelene kadar yugur. ( bu sözü hep annem´den duyarim " kulak memesi " kivamina gelince hamur tamamdir diye ) , sonra hamuru merdaneyle ac ve asadaki resimdeki gibi hamuru kez....
ben hörnchenleri bos yaptim ( malum Engin ve Huso piynir sevmiyler) ama hersey konula bilinir tuzlu tatli isdeye göre !!!!! tatli olacaksa hamuruna cok az tuz ilave edin!!!, simdi birde yumurtanin sarisini sürdük´mü   Hörnchenleri firina 200 derecede süre  biliriz, üsdü kizarinca cikarilip soumaya birakilir .... ;) Affiyet olsun


4 Kommentare:

  1. :D o ne kiz Türk- alaman hörncheni hahahahah. ama cok lezetli duruyorlar ellerine saglik, 10 parmaginda 10 marifet sözü sana söylenmiyecek´de kime söylenecek degil mi ama, Masallah diyelimde NAZAR degmesin ;) ama bana da yap okis...

    AntwortenLöschen
  2. sen yeter ki gel yapmam mi :*
    utandirma benüüüüüü

    AntwortenLöschen
  3. hast du das gebacken?? wenn ja hammer,cok güzel oldun kadar´da beceriklisin.... :D

    AntwortenLöschen
  4. klaro hat sie das gebacken, sen ne sandin !!!
    Sarim gibi birini bulmak kolay degil artik.........

    AntwortenLöschen